Lenovo leverer i samarbejde med ED-data produkter og løsninger, tilpasset din virksomheds behov

Lenovo T Thinkpad-serien

Ydeevne og holdbarhed i Lenovo's førende serie af bærbare computere.ThinkPad T-seriens fremragende design og enestående teknik samt prisbelønnede tastaturer,der kan tåle spildt væske,exceptionelle sikkerhedsfunktioner og stor ydeevne gør disse bærbare computere til nogle af de bedste på markedet.

T560 Business Laptop er en af de mest solgte bærbare computere.  

Denne tynde og lette 15,6" bærbare computer til professionelle sætter nye standarder med de nyeste processorer og det nyeste operativsystem, masser af hukommelse og storage, fremragende skærm og lyd samt en fantastisk batteridriftstid.

 

Stationær ThinkCentre M700 Tiny

ThinkCenter M700 Tiny er en lile men kompakt stationær computer. Den tilbyder støtte til standard VESA mounts og Tiny-in-One-konfigurationer - som omdanner din pc til en pladsbesparende modulopbygget alt-i-en maskine.

 

Tiny desktops kan placeres alle steder, grundet det minimalistiske design, mens den stadig besidder en fantastisk ydeevne.

Maksimer produktiviteten med display understøttelse af op til tre skærme. Den simple navigation mellem programmer bidrager til at reducere fejl og forbedre produktiviteten når du udvider displayet til flere skærme. Kort sagt – ThinkCenter M700 er en fantastisk computer til professionelt brug.

 

Køb Lenovo produkter i webshoppen her

Læs mere om Lenovo produkter og services her