CheckPoint Software Technologies LTD.

Next Generation Threat Prevention

Check Point er markedsledere indenfor IT-sikkerhed.

At øge din virksomheds IT-sikkerhed er ofte forbundet med kompleksitet og ledelsesmæssige udfordringer. Check Point leverer flerlags beskyttelse der hjælper dig med at maksimere sikkerheden, lukke sikkerhedsbrister og minimere udfordringer.

Mange virksomheder investerer i en blanding af sikkerhedsteknologier fra en række forskellige leverandører, når de indser at deres nuværende IT-sikkerhed er utilstrækkelig. Disse værktøjer giver ofte en fordel indenfor et enkelt område af IT-sikkerhed, men hvert system skal håndteres individuelt i forhold til rapportering, levering og konfiguration.

Check Point tilbyder en omfattende løsning der indeholder:

  • Et komplet udvalg af samarbejdende trusselforebyggelses værktøjer            
  • Ensartet policy-management og styring.
  • Maksimal beskyttelse imod fremtrædende trusler.

 

Hvordan Check Point kan hjælpe dig:

SandBlast Zero-Day Protection

IT-kriminelle er blevet mere kreative, og infiltrerer virksomhedens ressourcer med moderne og komplekse malware angreb. Check Point Sandblast Zero-Day Protection kombinerer innovative teknologier der proaktivt beskytter mod de farligste målrettede angreb og ukendt malware, samtidig med at sikre hurtig levering af sikkert indhold.

 

Trusselsforebyggelse på dine devices og software

Beskyttelse af organisationen mod udviklet malware både før og efter inficering er en nødvendighed i dag. Check Point’s trusselsforebyggelse på apparater og specialiserede Software Blades gør det muligt at beskytte netværket med flere lag forsvar mod cyberangreb.

 

Trussels intelligens

Da udviklingen indenfor IT-trusler sker eksponentielt er det essentielt at holde dig opdateret og være forberedt på, hvad der truer. Check Point ThreatCloud IntelliStore, Incident Respons og Managed Security Services giver værktøjer til at hjælpe din organisation med at være på forkant af angribere og nedtone fremtidige risici.

 

Internet sikkerhed

Web malware er særdeles udviklet. Check Point Web Security-løsninger indebærer beskyttelse til sikker brug af internettet og vejleder brugeren. Check Point har den største dækning af internet-applikationer i verden, med avanceret og detaljeret kontrol og intuitiv centraliseret management.

 

 

Læs mere omkring Check Point og deres services her.