ThinkPad X1 Carbon (2018 / 6. generation)

Ultralet. Ultrastærk. Ultralet valg.

Med det flotte nye udseende samler den ultralette ThinkPad X1 Carbon elegant design med hurtige reaktionstider og en legendarisk holdbarhed, der giver dig det ultimative inden for mobil produktivitet. LTE-A-forbindelse over hele verden (ekstraudstyr), **op til 15 timers batteridriftstid og RapidCharge-teknologi (batteriet oplades 80% på kun 60min.)sikrer, at du kan fortsætte dit arbejde, uanset hvor jobbet fører dig hen. De nye 8. generations Intel Core Processorer med yderligere 2 kerne giver et VILDT performence løft endda uden det går ud over batteritiden.

Og så vejer den kun lige over 1,13 kg 
 

THINKPAD X1 CARBON (2018 /6. GENERATION)

fra: 14.509,- 

 

 

En IT-administrators drøm

Den nye ThinkPad Pro Dock med mekanisk USB-C-sidedockingstation kan bruges med mange 2018 ThinkPad-computere, hvilket gør det til en økonomisk attraktiv dockingløsning. Med den forenklede mekaniske docking sparer de medarbejdere, som ofte arbejder væk fra skrivebordet, værdifuld tid. Desuden har X1 Carbon robuste sikkerhedsfunktioner, f.eks. ThinkShutter, som dækker det fremadrettede HD-webkamera og Match On Chip-fingeraftrykslæsere med teknologi, der beskytter mod forfalskning. Der er desuden kun én computer med fingeraftrykslæser, der understøtter Microsoft AutoPilot, som tilbyder forudindlæst erhvervssoftware. Hvad mere kan en it-administrator bede om?

 

Endnu flere kræfter

8. generation af Intel® Quad Core™-processorserien har en ydeevne, som er 35 % højere end den tidligere generation. Hukommelsen er endnu hurtigere med LPDDR3. Når du anvender ekstraudstyr LTE-A-kortet, som sørger for, at din ThinkPad X1 Carbon kan få forbindelse, uanset hvor i verden du er, kan du forvente at holde produktiviteten oppe, uanset hvor dit arbejde fører dig hen. Hvis du tilvælger det infrarøde kamera, indeholder det Glance-teknologi, som samkører sporing af brugerens ansigt, øjne og blik, så du får en mere intuitiv og produktiv interaktion, der automatisk fokuserer markøren og skifter vindue, når du blot flytter øjnene!

 

Forblænd dig selv – og andre

Du kan vælge den lette FHD-touchskærm (ekstraudstyr) eller versionen uden touch med HDR (High Dynamic Range), som har WQHD-opløsning, en lystæthed på 500 nits og 100 % farveskala med en tynd og holdbar antirefleksbelægning. Eller vælg den dramatiske Dolby Vision™ med HDR-teknologi, som er en WQHD-skærm med en lysstyrke på 500 nits og 100 % farveskala. Som den første pc med Dolby Vision har vores nye bærbare X1-computere en større lysstyrke, større kontrast, utroligt nøjagtige farver og elegante detaljer. Uanset, hvad du vælger, får du en utroligt lysstærk skærm med en smal kant, som har en tykkelse på kun 15,95 mm. Men den bedste del? Lang batteridriftstid!

 

Gå fra 0 til 80 på 60

X1 Carbon giver dig op til 15 timer batteridriftstid**. Hvis batteriet skulle være ved at løbe tør, kan du med RapidCharge-teknologien oplade det til 80 % kapacitet på bare en time. Så, hvis du har en times frokostpause eller andre pauser, kan du nemt oplade batteriet **op til 12 timers brugstid. Hvad mere kan folk på farten bede om? Og når du endelig sidder og arbejder ved dit skrivebord, kan du nemt tilslutte computeren til det nye dockingsystem, der nemt klikker på plads. Den nemme dockingløsning giver også en fantastisk stabilitet, når computeren er docket, og den kan bruges med en række ThinkPad-produkter.

 

Vise mænd taler, når de har noget at sige

Med Cortana Premium kan du styre din X1 Carbon med talekommandoer fra 4 meters afstand. De integrerede langtrækkende mikrofoner, der opfanger lyd fra 360 grader, sikrer, at din stemme bliver hørt. Væk din enhed med en enkel kommando. Find hurtigt og nemt filer og begivenheder i kalenderen. Du kan endda sætte systemet i Modern Standby-tilstand for at spare på batteriet. Så sig bare, hvad du tænker, og bliv endnu mere produktiv.

 

Vær klar til at blive imponeret

X1 Carbon inkluderer Intel® Thunderbolt™ 3, som giver dig lynhurtigt Thunderbolt til USB-C med hastigheder på op til 40 Gbps. Tilslut et kabel fra din USB-C-port til en enhed med Thunderbolt 3, og få fire gange større båndbredde til data eller dobbelt båndbredde til video i forhold til andre porttyper – og du får samtidig strøm gennem det samme kabel. "Så du får Thunderbolt 3, USB-C og DisplayPort samlet på ét sted."

 

Bygget til bare at køre og køre. Og køre.

Som alle andre ThinkPad-computere er X1 Carbon testet efter 12 militære testkrav og mere end 200 kvalitetskontroller for at sikre, at den virker under selv ekstreme forhold. Fra den arktiske vildmark til ørkenens sandstorme, under forhold uden tyngdekraft og for spildte væsker og tab. Du kan være sikker på, at denne bærbare kan klare det, du kommer ud for. Med fire lag af kulfiberforstærket kabinet og et skelet i en magnesiumlegering, som giver bedre styrke, ved du, at vi tager pålidelighed seriøst.

 

Beskyt dig selv med et svirp med fingeren

Hvis du er bekymret over, om du bliver overvåget, fordi du ved et uheld har tændt for dit webkamera, får du hjælp fra ThinkShutter. Det indbyggede cover beskytter dig både, når det gælder det fremadrettede kamera, og hvis du har tilvalgt HD-kamera. Det er nemt og giver en fantastisk beskyttelse.

 

På plads med et klik

Den nye ThinkPad X1 Carbon kan bruges med ThinkPad Pro Dock, som er et helt nyt dockingsystem, der kan bruges med de fleste 2018 ThinkPad-modeller. Den nye mekaniske USB-C-sidedock kan nemt tilsluttes med to Type-C-porte, der klikkes fast og automatisk justerer din computer. Når din ThinkPad er tilsluttet dockingstationen, sidder den sikkert på plads med en lille vinkel, der gør arbejdet mere behageligt.

 

Gode ting er godt beskyttet

Log nemt på med din finger eller dit ansigt, hvis du tilvælger IR-kameraet og bruger Windows Hello. Fingeraftrykslæseren har endda teknologi, som beskytter mod forfalskning af dine biometriske data. Det betyder, at billedet af dit fingeraftryk gemmes i chippen, og at det ikke sendes ud, når du logger på og skal godkendes. Dine data er også beskyttet med dTPM (discrete Trusted Platform Module), som krypterer dine oplysninger. Og, hvis det ikke er nok til at få it-administratorer til at elske den nye X1 Carbon, så understøtter den også FIDO-godkendelse.

FIDO (Fast Identity Online) giver ekstra effektiv godkendelse ved at pakke dine adgangsoplysninger ind i tre lag sikkerhed. FIDO-godkendelse relaterer til dine onlineloginoplysninger, når du logger på websteder som Facebook eller Google eller betaler via PayPal, Visa osv. Denne globale løsning giver bedre sikkerhed for onlinetjenester, reducerer omkostningerne for organisationer og er enklere og mere sikker for brugerne.

 

 

 

 

 

ThinkPad T480s

Et mobilt kraftværk

Let og tynd og bygget til at kunne yde det nødvendige under alle forhold. ThinkPad T480s leverer varen, når du har brug for det. En stærk processor og Dolby® Audio Premium™ – din arbejdsdag kan blive mere effektiv end nogensinde før. De forbedrede sikkerhedsfunktioner giver dig den bedste beskyttelse, uanset hvor du arbejder fra.

ThinkPad T480s

Fra: 11.409,-

 

 

En it-administrators drøm

ThinkPad T480s har som standard en Match-on-Chip-fingeraftrykslæser, teknologi, der beskytter mod forfalskning og godkender loginoplysninger for at beskytte dine data, samt ThinkShutter, som du kan bruge til at dække dit webkamera. Den slanke, men stadig komplette 14" bærbare pc, har også integreret global LTE-A (ekstraudstyr), som hjælper dig til at være online verden over, uanset om du har adgang til Wi-Fi.

Du sparer også tid på konfiguration og installation af T480s, da det understøtter Microsoft AutoPilot. Det er en cloudbaseret løsning, der lader dig forudkonfigurere alle bærbare computere, så de er klar til brug med det samme. 

Løfter ydeevnen – og øjenbryn

Med en højere ydeevne end forgængeren er den nye 8. generation af Intel® Core™ i7-processorserien designet til at få din produktivitet til at nå nye højder. Med den større effektivitet og hastighed fra DDR4-hukommelse (op til 24 GB) er T480s lige så stærk som en stationær pc, og du får stadig den samme frihed fra en bærbar pc.

Ingen strøm? Intet problem

Når T480s er fuldt opladet, får du **op til 13,5 timer batteridriftstid. Hvis batteriet skulle være ved at løbe tør, kan du oplade det til 80 % kapacitet på bare en time. Så i løbet af frokostpausen eller et møde kan batteriet nemt oplades til mere end 12 timers batteridriftstid – rigeligt til resten af dagen.

Form møder funktion

Med inspiration fra vores ThinkPad-kunder har den nyeste ThinkPad i T-serien et USB-C-dockingstik på siden i stedet for i bunden, og det gør, at T480s kun har en tykkelse på 18,45 mm og en vægt på kun 1,31 kg. Den har også en bred vifte af praktiske porte, herunder lynhurtig Intel® Thunderbolt™ 3. Hvis du får brug for at arbejde under dårlige lysforhold, når du er på farten, er det anerkendte ergonomiske ThinkPad-tastatur udstyret med praktisk baggrundslys.

Kom tættere på handlingen

Hvis du vælger en touchskærm (ekstraudstyr) til din T480s, kan du interagere mere intuitivt og nemmere med dit arbejde – og have det sjovere, når du slapper af.

Praktisk og sikker

Med Windows Hello, en touchfingeraftrykslæser og infrarødt kamera (ekstraudstyr) kan du spare tid, da de blot skal logge på med din finger eller dit smil. Standardwebkameraet leveres med ThinkShutter, som er et fysisk dæksel, du kan skubbe hen over kameraet, når du ikke bruger det.

Testet til kamp, bygget til succes – overalt

Alle bærbare ThinkPad-computere gennemgår strenge test for at teste driftssikkerheden og holdbarheden, bl.a. test under både fysisk og miljømæssigt barske forhold.

Fantastisk og iøjnefaldende

Skærmen på 14" er farverig og understøtter vidvinkelvisning og bringer din underholdning og andre typer multimedier til live. Hvis du vil have en endnu bedre oplevelse, kan du vælge WQHD-skærmen. Det giver ekstra stor skarphed og ekstra kraft, så dit arbejde kan tage sig bedst muligt ud.

Du vil ikke tro dine ører

Med Dolby Audio™ Premium giver T480s dig en fantastisk lydoplevelse til al din underholdning. Skru bare op for lyden – den vil altid være krystalklar. Du kan også opleve virtuel surround-sound og bedre bas, der giver skarp lyd af høj kvalitet hver gang.

Stærkere onlinesikkerhed – helt nemt

Når du logger på websteder eller skal betale online, har du som regel brug for at kunne huske en hel række adgangskoder. Det undgår du med FIDO-godkendelse (Fast Identity Online), som er indbygget i den nyeste generation af de bærbare ThinkPad-pc'er. FIDO pakker dine brugeroplysninger og loginoplysninger ind i tre lag sikkerhed, så du både er bedre beskyttet og nemmere kan bevæge dig rundt, når du er online. Det er en global løsning, der også giver bedre sikkerhed for webbaserede tjenester og reducerer udgifterne for virksomheder. En stor fordel for alle.

Så er der en ting mindre at bekymre sig om

T480s har en standardgaranti, der dækker i hele verden. Så kan du få hjælp i 160 lande verden over.