ThinkPad P1​

Den kraft, du har brug for, i den computer, du ønsker

Skal den have mange kræfter eller være mobil? Med ThinkPad P1 får du begge dele. Du slipper for at skulle vælge. Det er vores tyndeste og letteste mobile workstation nogensinde med en tykkelse på kun 18,4 mm og en vægt på kun 1,7 kg. Den leverer stadig masser af kraft med 8. generation af Intel® Xeon®- og Core™-processorer, NVIDIA® Quadro®-grafik og mulighed for masser af hukommelse og lagerplads.

 

fra: 17.049,- 

 

Rå kraft​

Du kan sætte din lid til den mobile ThinkPad P1-workstation, når det gælder missionskritiske systemer og ydeevne. Det nyeste inden for Intel® Xeon®- og Core™-processorkraft samt banebrydende NVIDIA® Quadro®-grafik gør den til et reelt kraftværk.

 

ISV-certificeret​

ThinkPad P1 er blevet testet til at kunne køre selv de meste krævende applikationer. Men du skal ikke blot tage vores ord for gode varer: P1 er ISV-certificeret af mange af de største uafhængige softwareproducenter.

 

En workstation har aldrig set så godt ud​

P1 har Think-seriens velkendte sorte finish og et kabinet i kulfiber og magnesiumlegeringer, så stilen matcher kraften indeni. Den har en tykkelse på kun 18,4 mm, men det skal du ikke lade dig snyde af. Den er spækket med masser af kraft.

 

Modstår de sværeste betingelser​

Vores ThinkPads gennemgår nogle af branchens mest strenge produkttests, så du får den perfekte blanding af kraft og holdbarhed. P1 er testet efter 12 militære testkrav og mere end 200 kvalitetskontroller for at sikre, at den fungerer – selv under ekstreme forhold. Fra den arktiske vildmark til ørkenens sandstorme, under forhold uden tyngdekraft og i situationer med spildte væsker eller en tabt pc – du kan være sikker på, at denne mobile workstation kan klare det, du kommer ud for.

 

Lille og ekstra meget vågen​

ThinkPad P1 er ikke kun et slankt kabinet fyldt med kraft. De robuste tilslutningsmuligheder omfatter flere Thunderbolt™-porte samt de mere traditionelle stik som USB 3.0 og HDMI. Alle andre supertynde og mobile workstations blegner i forhold til den. Vi har endda gjort strømforsyningen en tredjedel mindre.