Vi vil gerne være din totalleverandør af IT-infrastruktur!

Det kræver in-house kompetencer at stå stærkt som full-service supplier. Vores specialistafdeling arbejder vertikalt sammen med salgsafdelingen, og trækkes ind som projektledere og rådgivende parter på forskellige projekter.

I december 2017 blev Simon Larsen ansat som Netværks- og sikkerhedsspecialist - et på daværende tidspunkt helt nyt forretningsområde hos ED-data, som tilsikrede kunderne endnu mere værdiskabende IT. Simon har flere års erfaring med IT drift, implementering og infrastruktursprojekter, og han har bemærket, hvordan IT igennem de senere år er rykket op på en mere strategisk og afgørende plads hos kunderne. 

”Før var IT en driftsafdeling, der holdt til i kælderen. I dag udgør IT og computerstyrede processer en langt større del af den moderne forretning, og der er større behov for forretningsunderstøttende IT.” 

Derfor er der i højere grad efterspørgsel på specialister, som kan kigge mere bredt på kundens forretning, for IT har en konkurrencemæssig fordel for virksomheder i dag, og det er kunderne helt bevidste om - også når de er ude og hente rådgivning. 

 

Unik kundeservice i markedet 

Hos ED-data er den daglige succes præget af virksomhedens kerneværdier; tryghed, relationer og kundeservice. 

Til forskel fra langt størstedelen af vores ellers sammenlignelige konkurrenter, driver vi eget konfigurationscenter, service- og reservedelslager.

Simon Larsen beskriver hér de konkrete fordele ved forretningsstrukturen hos ED-data: 

”Vi kan helt bogstaveligt tage hardware eller reservedele i en bil, og køre ud til kunden med det samme. Det er helt unikt i markedet og absolut noget, som kunderne bemærker. Hvis en kunde skal bruge en ny Firewall eller andet hardware nu, så kan og vil vi strække os langt for at få det til at ske”, fortæller Simon. 

Filosofien er, at uanset hvor stor eller lille kunden er, skal de have samme service, og ifølge Simon skaber den form for kundefokus en stor tillid, som gør det lettere for ham at tale med kunderne om det, der gælder. 

”Jeg kan langt hurtigere være forretningsunderstøttende og værdiskabende i vores dialog. 

Jeg kan tale med kunderne om deres fremtidsaspekter, give rådgivning derom og komme med konkrete løsningsdesign til at imødekomme deres udfordringer. Det er netop heri min berettigelse som Netværks- og sikkerhedsspecialist ligger, og jeg erfarer gang på gang, hvor stor betydning det har, at den øvrige organisation er med til at skabe den positive relation til kunderne.” 

 

 "Der er behov for forretnings-understøttende IT, som tænkes ind i virksomhedens strategi."

 

Et agilt team, der arbejder tæt sammen 

Enhver, der arbejder med salg og implementering af IT infrastruktur, kender vigtigheden af at have et stærkt team at trække på. Når en hel organisation arbejder for de samme mål og forstår succes ved de samme værdier, skabes der mere vækst og bedre resultater. Det giver ekstra blod på tanden for en profil som Simon Larsen: 

”Som Netværks- og sikkerhedsspecialist er det min rolle at udarbejde løsningsforslag til kunden og derefter være projektleder for at understøtte deres implementering deraf. Vi tager hånd om kundens projekter fra produktafklaring og risikovurdering, til løsningsdesign og implementering. Alt dette er langt nemmere og ikke mindst sjovere, fordi hele teamet arbejder stærkt sammen”, forklarer Simon.

 

Ønsker du at kontakte Simon for en dialog indenfor netværks- eller sikkerhedsområdet?

Kontakt Simon på tlf.: 70 22 01 50

 

Kontakt os

Vi er altid behjælpelige med stort som småt!

Ring til os på tlf. 70220150

eller skriv os en mail:

salg@ed-data.dk